onsdag 5. mars 2008

Outfit


Scarf: Vero Moda
Cardigan: Vero Moda
Skirt: H&M
Boots: Vintage
Wool tights: Falke

Sååå trøtt her, og fortsatt litt uggen i kroppen så kjørte mye ull idag for å holde varmen.
Soo tired and its still cold, so put on tons of layers to keep warm.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! :) Jeg lurte på hva slags utdanning du har tatt, og hvorfor du har bodd i LA og hvor lenge?

Siljesfashion sa...

Hei,
Jeh tok utdannelsen min på CLU i CA og den hadde tittelen Media Communications. Utdanningen innebar alt fra å lage film, TV programmer, lære seg å jobbe som reporter og journalist. Gikk på skolen i 3 år og jobbet som reporter i lokaltv i CA og skuespiller/statist etter endt utdannelse. Kan med hånden på hjertet si at det var noe av det beste jeg har opplevd, så det er absolutt å anbefale skulle du tenke deg å studere i utlandet!

Anonym sa...

Oki:) For jeg holder på å ta bachelor i media & kommunikasjon nå, og skal til australia i to år for å fullføre graden min. Etter det så har jeg veldig lyst til USA for å jobbe, eller studere videre, men har funnet veldig lite informasjon om hva muligheter jeg har. Hva utdanning har du som stylist?

Siljesfashion sa...

Hei igjen,
Ja, det er Bachelor jeg har pluss 2 år med psykologi fra UIO. Jeg begynte å jobbe som modell da jeg var 15 og siden jeg alltid har vært mer normalt enn opptatt av klær, ble jeg ofte spurt om jeg ville hjelpe til å style visninger. Etter hvert ble det mange visninger, noe foto og videoer. Trives veldig godt med det fordi det er kreativt og morsomt. Mitt beste råd til deg er: Det er veldig vanskelig å få arbeidstilatelse i USA, derfor er det bedre å gå "igjennom" studiene. Grunnen til det er at du får automatisk et jobbeår etter studiene er ferdig, og det året kan du bruke til å få deg fast jobb. Hvis du får deg fast jobb, vil forhåpentligvis arbeidsgiver betale for utgifter med advokat/papprarbeidet som følger med hele prosessen med å få arbeids og oppholdstilatelse. Mest sannsynelig må du jobbe for de i 1-2 år etter det, siden det er en så stor innvestering for de. Må si meg enig med at det er veldig lite info på dette området ja. Har du vært i kontakt med ANSA? De kan iallefall hjelpe deg bedre med studietilbud enn Lånekassen. Med mindre du har sinnsykt mye penger å bruke, eller noen å bo gratis hos i CA, anbefaler jeg deg ikke å bare dra for å se om du får jobb. Hva slags jobb ønsker du deg? Du burde søke deg til et universitet som har avtaler med utplasseringer i feks entertainment industrien hvis du feks vil jobbe som reporter. Der er det ofte de beste kontaktene blir laget og man får mulighet til å få jobb. Det fungerer slik at du først jobber gratis i noe av skoletiden og så får du etterhvert betalt jobb. Et godt råd til, hvis du virkelig vil satse, må du perfeksjonere språket. Dvs ikke bruk all tiden din med de andre norske studentene, men få deg mange australske-amerikanske venner. Hvis du vil på TV er de nemlig ikke noe glad i aksent, så jeg pratet amerikansk med mannen min, som er norsk, for å bli best mulig i språket. Håper dette hjalp deg noe!

addicted sa...

love the scarfs!