søndag 26. oktober 2008

California, Baby!

Noen av dere har kanskje lurt på hvorfor jeg har oppdatert bloggen så lite de to siste ukene. Grunnen til det er at jeg har vært i San Fransisco og Los Angeles på ferie. Bortsett fra en skikkelig forkjølelse, har vi hatt det helt fantastisk. Vi landet i San Fran, hvor vi tilbrakte fire flotte dager, før vi satte kursen mot Los Angeles i en rød Ford Mustang kabriolet. Kjøreturen gikk over to dager og vi var innom Pebble Beach, Carmel, Big Sur og San Luis Obispo, før vi endte hos venner i Agoura, nærmere Los Angeles. For de som ikke har fått det med seg, tok jeg min Bachelor i Media & Communication i LA (derav bloggnavnet), så jeg drar tilbake på besøk så ofte jeg kan. Før ferien, satte jeg på spareblusset, så jeg tok litt av i USA. Med lav dollarkurs og mange merker vi ikke har i norge, var det ikke noe problem. Jeg har shoppet både vintage og nytt, og kommer til å dele det med dere i postene som kommer i de to neste ukene. I tillegg har jeg møtt og intervjuet en del kjendiser, så utdrag av dette skal dere også få en smakebit på!

Some of you might have noticed that I have been missing in action lately. The reason is that I have been on vacation in California. I had a wonderful trip with my husband. We spent the days relaxing, sightseeing, working, catching up with old friends from the University (we went to a university in LA, thats why the blog is called from Oslo to Los Angeles) and of course, shopping. We landed in San Francisco, then drove a red Ford Mustang convertible down the 1, stopping by Pebble Beach, Carmel, Big Sur, and San Luis Obispo, before arriving at friends in Agoura. We had an amazing time, and in the coming days I will recap our trip for you with photos and excerpts from interviews with some really nice celebs. Thank you for all your nice comments while I was gone! I will try to catch up with you all this week.

24 kommentarer:

Dana (MODAna) sa...

cool, so glad you had fun, cant wait to hear all your adventures

enc sa...

I did notice!

Hooray for you! It's been a great time to be here.

Marte sa...

hørtes herlig ut!

Btw: Jeg har utfordret deg på min blogg med noen spørsmål:)

Make Do Style sa...

So glad you had a fantastic holiday. It is good to get away. Look forward to the holiday posts x

Dakota77 sa...

Oh my, California and the red Mustang, I envy you soo much:-). I'm glad you've had such a wonderful time there.

Anonym sa...

Heei!
Jeg bare lurte på hva det er du egentlig er utdannet som?:)

Jeg lurer på dette fordi jeg har skikkeli lyst til å reise til utlandet å studere, for eksempel til Los Angeles ellr noe sånt, å jeg har veldig lyst til å jobbe innenfor området mote. Så bare lurte på hva det er du jobber som osv:P

Sharon Rose sa...

Hi there-lucky you, what a wonderful opportunity for you both to go back, so lovely!! Look forward to your forthcoming posts!!

Lady Melbourne sa...

Hey Silje, happy travels!
I can't wait to see what you've been up to, I can see you fitting in perfectly in LA with that gorgeous blonde mane of yours!
LM
x

Mimi sa...

Sounds awesome.Can't wait to read more.

xx

Siljesfashion sa...

Anonym: Jeg jobber som motejournalist i bladet DU Denne uken. Før det jobbet jeg som nyhetsanker og TV-reporter i OsloTV. Jeg tok Bachelor of Media and Communication i LA. Ta kontakt med ANSA og lånekassen hvis du ønsker å reise. Jeg hadde det helt fantastisk og anbefaler det på det sterkeste. Men sørg for å ha endel oppsparte reisepenger, for du trenger bil og det er masse utgifter ved å bo der borte som man ikke tenker på her hjemme som bla forsikringer osv. Men hvis du har lyst anbefaler jeg deg å dra! Det er en helt unik opplevelse og du får venner for livet. Lykke til!

jayne sa...

oo sounds amazing

El Notable sa...

Hi! wow, I love your pics! you have great style plus are beautiful! nice blog!
check out mine if you'd like

Always In Style sa...

Ooh, I miss CA...can't wait to see your vacation pics!

S sa...

Oooh, sounds like a lovely vacation!

Juliet sa...

I can't wait to see and hear more of the trip.

juliet xxx

STYLE DU MONDE sa...

Oh it sounds like such a great holiday!

xx

MISS GLITZY sa...

So great, I'm looking forward to see the photos and read the interviews.

fashion herald sa...

what a wonderful trip!

glory sa...

can`t wait to sees your shoping... i`m glad you had fun... kisses

coco sa...

I want to go to Califonia so much. It looks like my kind of place.

Kira Fashion sa...

o cool!
I wanna see you there!!

a kiss :)

Songy sa...

That sounds totally awesome. You must have really enjoyed warmer weather and sun mostly. Welcome back!

Aretha sa...

Have a great time in California!!

Jacqueline sa...

I didn't notice because I was also missing in action. So many people who were regular bloggers have become inundated with life's quirks and priorities lately, myself included. Hope you're happy and well. Thrilled that you had a lovely time.