onsdag 2. april 2008

Ballerinas


Alle trenger et par(eller flere)ballerinas i garderoben. Elsker disse med rosetter fra prettyballerinas, som kommer i flere farger. Passer perfekt til slengolabuksene, den røde og hvite toppen fra Bik Bok og leopard skjerfet.
Love these red ballerinas with the rose flower! Perfect with my wide legged jeans, the 70s red and white blouse and the fab leopard scarf.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nå ble jeg akutt superkjempeforelsket! Bare lurer litt på dette med størrelser, siden den samme størrelsen kan variere mellom ulike merker. Har du noen sko fra dette merket, evt vet du om de er 'valige', store eller små i størrelsen?

Siljesfashion sa...

Nei, har ikke shoppet fra de ennå. Men sendte de en mail og spurte om shipping til Norge og de har super kundeservice. Råder deg til å maile de å spørre! Skal selv ha de i rød og bruker 38 1/2 el 39, så synes selv det er litt vanskelig. Men tenkte å maile de å spørre om de kan måle lendgen på skoene, får da vet du ganske sikkert om de kommer til å passe. Håper det hjalp litt! Lykke til med shoppingen:-

anonym sa...

ok, tusen takk :-)