søndag 8. februar 2009

Preparing for Oslo Fashion Week

IMG_0347
Denne søndagen går med til planlegging for neste uke. OFW startet imorgen og jeg skal prøve å få med meg så mange visninger som mulig, style et photoshoot på onsdag, gjøre intervjuer osv. Jeg blir nesten stresset av å tenke på det, men det skal nok ordne seg. Nå setter jeg opp et tidskjema, skal legge neglelakk, ansiktsmaske og finne ut hva jeg skal ha på meg på åpningen imorgen. Har du lyst til å gå så sjekk ut OFWs program, det er mange visninger som er åpne for publikum.

This Sunday I am trying to make a plan for Oslo Fashion Week. This week will be insanely busy, but I will try to keep you all posted. Trying to figure out which shows I have time to go to, what to wear (yes, I have to plan!), preparing for a photoshoot and getting the clothes, interviews and so on. Right now I am making a schedule and giving myself a manicure (you know they cost like 60 dollars here? Crazy, I know). Thats my sunday, and yes I am also watching Rachel Zoe for some downtime.

10 kommentarer:

Ediot sa...

åh- så göy. skal bli spennende å få se hva skjer! lykke til og ha en super uke!

Le Tasché sa...

I can good understand your plannings with regard to outfit and beauty!!

Make Do Style sa...

Plans are essential! Have a great week and keep us posted! x

anette sa...

OFW er så gøy! Jeg pleier alltid å få med meg ihvertfall et par visninger! Noen ganger er det nesten mer gøy å se på antrekkene til publikum enn på hva som skjer på podiet! Min visningsfavoritt er Leila Hafzi, hvem er din? Og hvordan klarer du å få sett på Rachel Zoe herfra? For det vil jeg også!

*Ida* sa...

Høres utrolig spennende ut! En ting jeg lurer på; hva slags utdanning har du? Jornalistikk?
Skal velge høyere utdanning nå og det du holder på med frister veldig ;)

Siljesfashion sa...

Hei Anette,
Sjekk ut denn linken:
http://tv.blinkx.com/show/the-rachel-zoe-project/XdCZBLeshb93zSGnvLpsDCS9iKwh2bL5AEChLw
Har ingen favoritt, men liker bla Iselin Engan, Moods og Leila Hafzi.

Hei Ida, jeg har journalistutdannelse fra USA, og er selvlært stylist.

Mimi sa...

Yes, I am such a planner it's the only way to be organized and together. You will have so much fun at fashion week I know it!!!

xo

Anonym sa...

Ooo Have fun! I'm sure you will. EVERYTHING is expensive in Norway! Keep us posted :)

Cassie Casserole sa...

Dere som bor nært Oslo, eller som i alle fall har mulighet til å dra på OFW er så heldige! Jeg sitter fast i Ålesund med særoppgaver og skolestress. funfun

Krystal sa...

yay! rock on love x